1. LEVERING

Wij streven ernaar dat bestellingen die op werkdagen online voor 16:30 uur binnenkomen nog dezelfde dag worden verzonden. De bestelling wordt dan de volgende dag door PostNL afgeleverd. Bestel je in het weekend hou dan ook rekening met de leverdagen van PostNL, zoals hieronder vermeld.

Tijdens het afrekenen vind je de verwachte leveringsdag terug in de verzendopties.

Voor een bestelling rekenen wij € 5,95 aan verzendkosten. Bestel je voor € 45,- of meer dan zijn de verzendkosten gratis!

Jouw privacy is heilig voor ons en onze discrete verpakking garandeert je dat jij de enige bent die opgewonden raakt van het pakketje.

2. BESTELLING VOLGEN

Alle orders worden discreet verzonden met PostNL, inclusief track & trace.

NEDERLAND

Wij bieden jou een flexibel levering aan, wanneer het jou het best uitkomt.

Standard verzending via PostNL. Wanneer je niet thuis bent en je pakket past niet in de brievenbus, dan kan het zijn dat PostNL het pakket aanbiedt bij de buren.
Alleen huisadres. Kies voor deze optie wanneer je niet wilt dat je pakketje bij buren worden afgeleverd. Deze optie kost € 0,50 extra.
Handtekening voor ontvangst. Ben je niet thuistijdens de afleverpoging? Weet wie jouw pakket in ontvangst neemt (naam en handtekening). Deze optie kost € 0,50 extra.
Levering ook op Maandag wanneer je voor 13:30 op Zaterdag bestelt.
Octendlevering is mogelijk vanaf 08:00 tot 12:00 tegen een meerprijs van € 12,50 per pakket.

Zodra je order verzonden is krijg je automatisch een bericht waarin staat hoe je jouw pakketje kunt volgen. Je kunt ook de status van jouw bestelling op onze website opvragen via de volgende link.

INTERNATIONAAL

Internationaal verzending mogelijk. Staat je land tijdens het afrekenen niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan wordt het direct voor jou geregeld. Leveringstijden in het buitenland verschillen per land; meestal binnen 1-3 werkdagen.

3. BTW

Alle prijzen die Desire Lingerie vermeldt zijn inclusief 21% BTW. Op de factuur die in je pakje zit, vind je het BTW bedrag terug.

4. BETAALMETHODEN

Wij bieden je diverse erkende betaalmethoden aan waaronder iDeal, Paypal, Overboeking, Sofort Banking, Belfius Direct en Bancontant.

De verwerking van je betaling vindt plaats in de beveiligde betaalomgeving van Mollie.nl via een zogenaamde SSL-overdracht. SSL staat voor “Secure Socket Layer”. Dit systeem versleutelt alle gegevens, voordat ze naar ons verstuurd worden. Op deze manier kunnen je gegevens bij overdracht via het internet niet worden gelezen door onbevoegden.